Firma „Prerada kože i krzna“ osnovana je davne 1986. godine u Visokom. Prvobitno je bila namijenjena za pružanje usluga prozivodnje kože i krzna. U tradiciji dugoj preko 30 godina firma danas proizvodi gotovu kožu za odjevne predmete, kao i dekorativno krzno. Prilikom proizvodnje kože i krzna koristimo savremenu tehnologiju i materijale. U našoj ponudi nalaze se krznene prostirke i tepisi koje se izrađuju od visokokvalitetnog jagnjećeg, ovčijeg i jarećeg krzna, što će dodati život bilo kojoj prstoriji u vašem domu. Posjedujemo različite vrste dekorativnog krzna od bijelog, krzna prirodnih šara, obojenog, kao i medicinskog krzna.

U skladu sa zahtjevima tržišta firma „Prozivodnja kože i krzna“ je specijalizovana za proizvodnju muške i ženske konfekcije i galanterije. Naša ponuda sastoji se iz kožnih jakni, sakoa i mantila sa i bez krzna. Vrhunski kvalitet i izvedba su imperativ ove firme. Posebno je značajno napomenuti da firma od domaćih sirovima proizvodi gotove proizvode. Prepoznatljivi smo po jagnjećoj i telećoj koži koju koristimo u izradi naših jakni. Zahvaljujući širokom izboru modela, raličitog spektra boja i izradom detalja po vašim zahtjevima u mogućnosti smo da zadovoljimo sve vaše želje.

Naši proizvodi odlikuju su po kvalitetu, dugotrajnosti i velikom broju zadovoljnih kupaca. Pored kvaliteta, kojem poklanjamo veliku pažnju, akcenat se stavlja i na dizajn po kojem su naši proizvodi prepoznatljivi, a cijene prozivoda su prilagođene platežnoj moći domaćeg kupca. Tendencija budućeg razvoja će biti usmjerena na plasman naših proizvoda na inozemno tržište, kao i obogatiti i proširiti dodatno asortiman naših proizvoda.

Firma „Prozivodnja kože i krzna “ vrši beskamatno kreditiranje zaposlenika u firmama širom Bosne i Hercegovine putem potpisivanja ugovora o kreditiranju. Ukoliko želite i Vi da budete dio našeg tima i priuštite sebi kvalitetu, stil i eleganciju kontaktirajte nas i uvjerite se u našu prepoznatljivost.

Gallery